Att anlägga en damm

Åååå vi fantastiska kvinns som vet hur man anlägger en damm...

... med minimalt med pengar och resurser. Det behövs inte mycket mer än ett par hinkar, en slang, en dammpump och en tub silikon och vips så har man det där trevliga plasket. Dyrast var pumpen men den köptes för flera år sen och den är så liten så den drar nästan ingen el.

Kommentarer

Kerstin sa…
Snyggt jobbat syrran!
fiffi sa…
Hej Anna. Åh vad jag önskar jag kunde komma på nåt sånt. Den är ju helt fantastiskt fin. Men jag med tummen mitt i handen kan bara inte få till nåt sånt. Du är bara såååå bra. Shit vá avis jag blir.Fiffi
Barbro S sa…
Kan det vara så lätt, det skulle jag knappast klara. Någon gång kanske jag försöker skapa en damm jag också. Tack för att du skrev så fint om mig på länken. Undrar förresten om en sak - det här att skydda sina bilder- vilket program använder du för att skriva in texten på dina foton?
Anna sa…
Barbro! Jag använder Photoshop för att dels lägga på copyright-texten, dels för att göra den lilla skuggningen vid bilden.

Fast om du tittar på mina senaste inlägg i de olika bloggarna så saknas båda detaljerna. Det beror på att min dator är så fruktansvärt långsam (384 MB RAM) och jag har tröttnat på att sitta och vänta, vänta, vänta...

Populära inlägg